Dag 2 olé olé

Vandaag stond er een heuse ‘Wildcraft’ op het programma. De kinderen leerden welke planten er eetbaar zijn alsook welke er bepaalde geneeskundige krachten hebben. Schrik dus niet wanneer je zoon of dochter komt aansnellen met weegbree de eerstvolgende keer dat je je snijdt.

Ook leerden we shelters bouwen en vuur maken. Kortom onze kids van L6 zijn na vandaag echte overlevers in de natuur.

Na het avondmaal stond er nog een één tegen allen op het menu. De kinderen moesten binnen het uur 29 opdrachten uitvoeren. Samenwerken was dus de boodschap. Voor de kinderen die liever een rustige avond hadden, was er een film voorzien. Zo was iedereen op het einde van dag 2 weer moe maar gelukkig.

Wat zal dag drie ons brengen?

Bekijk hier alvast enkele foto’s:

sam_1400 100_3214

 

3 gedachtes over “Dag 2 olé olé”

  1. ooh al die insecten brrr maar wel leuke dag blijkbaar …ik zie dat er veel lol gemaakt word ….geniet van de volgende dagen want ze vliegen duidelijk vlug voorbij …trouwens de foto van dat meisje dat een kikkertje kust is dat een prins geworden ????? mama dario

  2. Ik zie dat jullie het naar je zin hebben.
    De Juffen en de Meesters zullen ook wel hun handen vol hebben met alles in goede banen te lijden.
    Daarom ook eens een dikke duim voor hun allemaal.
    Brent en de andere van L6….. maak er maar een spetterende bosklassen van en maak maar veel plezier daar.

    Papa Brent Meerts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *